Land van Cuijk

Vrijwilligers & EHBO

Mede dankzij de vele vrijwilligers is het mogelijk om deze avondvierdaagse te organiseren. Denkt u maar eens aan het uitzetten van de routes, het beschrijven, in kaart brengen en bepijlen van de routes, het verzorgen van de inschrijvingen, het inrichten en bemensen van het startbureau, de verzorging onderweg, de controleposten en de verkeersregelaars, het inrichten en verzorgen van de start- en finishlocatie, de verzorging van de publiciteit en geneeskundige begeleiding. En tenslotte ook weer het opruimen van alles. Kortom: veel dank aan onze vrijwilligers. We kunnen nog steeds een aantal nieuwe krachten goed gebruiken. Wilt u ook uw bijdrage verlenen, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden (06-29362495).


DANK AAN:
Elly van den Boogaard, Angelique van Boxtel, Nikki van Boxtel, Gerrie van den Bungelaar, Joke Centen, Karin Claassen, Erwin Derks, Astrid van Driel, Yvonne Ermers, Jan van Hal, Jules Hermans, Ton Jacobs, Corrie Jacobs, Sjaak Lamée, Henriëtte v/d Ligt, Ron Meijers, Ruud van Raaij, Frans van der Sterren, Harry Strik, Hennie Strik, Piet Tax, Thea Verhagen, Frans Verberk, Maria Verberk, Werner Verberk, Ria de Wit, Hans de Wit, Diny van der Zanden en Sandra Zeegers
Verkeersregelaars Co van der Wijst, Frank van Daal, Jos van Hoenselaar en Carin Jenniskens.


Aanmelden nieuwe vrijwilligers
Om de avondvierdaagse weer tot een succes te maken hebben we veel vrijwilligers nodig die ons helpen bij allerlei klussen, zowel voor als tijdens de avondvierdaagse! 

We zoeken, ondanks dat we al veel vrijwilligers hebben, nog ondersteuning bij:

  • begeleiden van verkeer tijdens de mars (hier is een korte instructie aan verbonden)
  • startbureau (uitdelen en registratie van startkaarten, uitdelen medailles)
  • controle en stempelpost
  • rustpost (uitdelen van consumpties)
  • bepijlen en opruimen van de routes
  • opbouw en afbreken van de start- en finishlocatie
  • fotograferen tijdens de tochten

We zouden het geweldig vinden als jij ons zou willen helpen. Je hoeft niet alle dagen te helpen, we zijn al heel erg blij als je een of twee avonden zou kunnen. Misschien wil je zelf meelopen met de avondvierdaagse, maar kun jij of je partner toch een dag meehelpen. Opa's en oma's zijn ook van harte uitgenodigd om zich als vrijwilliger aan te melden! 

Laat snel wat van je horen, dan kunnen we je indelen in ons programma. 

Meld je aan op het volgende e-mailadres: info@vierdaagseboxmeer.nl.
Vermeld je naam en als je een voorkeur voor een klus hebt, geef dat ook aan. We houden daar rekening mee! 
 

Rode Kruis

Op het startbureau zijn vrijwilligers van de het Nederlandse Rode Kruis met het nodige hulpverleningsmateriaal aanwezig. Op de controleposten is een kleine EHBO-doos beschikbaar.

Schrijf je snel in en loop met ons mee!

1.624 wandelaars hebben hieraan in 2019 deelgenomen. Doe jij mee met de 41e editie van de (Avond)Vierdaagse Boxmeer?

Schrijf je hier in