Land van Cuijk

Route 25 km / 40 km

€ 15,00 (Bij digitale voorinschrijving)

Geen vier dagen wandelen maar alleen de 40 km op vrijdag € 5,00
(Bij digitale voorinschrijving)


De Vierdaagse van Boxmeer is een unieke Vierdaagse waar het mogelijk is om vier dagen achtereen een 25 km route te lopen. Vanwege het 40 jarig jubileum was in 2019 de mogelijkheid geboden om op vrijdag te kiezen voor een 40 km uitdaging! Vanwege het succes zal deze afstand aangeboden blijven worden op de laatste wandeldag.

De routes reiken tot in de mooiste gebieden van de Staatsbossen in St Anthonis, Oploo,het Sassekamp, het dorp Vierlingsbeek en de Groeningse Bergjes, de natuurparel De Vilt in Beugen, de Oeffelter Meent en het bijzondere Maasheggengebied, het oudste cultuurlandschap in Nederland. De 40 km wandelaars gaan op vrijdag ook nog eens door de Overloonse duinen en komen langs het Oorlogmuseum in Overloon

Een ideale gelegenheid om een meerdaagse training op het juiste moment in de benen te hebben voor de Nijmeegse Vierdaaagse. Als u deze prestatie weet te volbrengen, dan gaat het in Nijmegen vast en zeker ook lukken.

Zo kost u de voorbereiding op de Nijmeegse ook nog eens weinig verlofdagen, want in Boxmeer is er de mogelijkheid om later in de middag te starten (25 km alle dagen vanaf 15:00 uur, op vrijdag - alleen voor de start van de 40 km - vanaf 12.00 uur).
Schrijf je hier in

Leden van de KWBN ontvangen een korting van € 1,- p.p.
Digitaal inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 1 maart en loopt tot maandag 3 juni 23.59 uur.