Land van Cuijk

Route 25 km / 40 km

€8,00


De wandelvierdaagse van Boxmeer is een unieke avondvierdaagse waar het mogelijk is om vier dagen achtereen een 25 km route te lopen. In het jaar 2019 ook nog eens een bijzonderheid. Vanwege het 40 jarig jubileum is er dan de mogelijkheid om op vrijdag te kiezen voor een 40 km uitdaging!

De routes reiken tot in de mooiste gebieden van de Staatsbossen in St Anthonis, het Sassekamp, het dorp Vierlingsbeek en de Groeningse Bergjes, de natuurparel De Vilt in Beugen, de Oeffelter Meent en het bijzondere Maasheggengebied, het oudste natuurlandschap van Nederland. De 40 km wandelaars gaan op vrijdag ook nog eens de Maas over en wandelen dan door de Maasduinen in het Noord-Limburgs lansdchap.

Een ideale gelegenheid om een meerdaagse training op het juiste moment, zo'n vijf weken van tevoren, in de benen te hebben voor de Nijmeegse Vierdaaagse. Als u deze prestatie weet te volbrengen, dan gaat het in Nijmegen vast en zeker ook lukken.

Zo kost u de voorbereiding op de Nijmeegse ook nog eens weinig verlofdagen, want in Boxmeer kunt u eind van de middag starten (25 km alle dagen vanaf 15.00 uur, op vrijdag - alleen voor de start van de 40 km - vanaf 12.00 uur).
Schrijf je hier in

Bij tijdig voorinschrijven ontvangt u €1,- p.p. korting! Voorinschrijven kan t/m maandag 3 juni 2019.