Land van Cuijk

Louis Titselaar

Mijn naam is Louis Titselaar en ik geboren en getogen in Oeffelt.

Mijn eerste Boxmeerse Avondvierdaagse heb ik eind vorige eeuw gelopen, als oefening op de Nijmeegse Vierdaagse.

In het begin alleen, maar later met mijn vrouw Sjan. In de loop van de jaren hebben diversen wandelvrienden met ons mee gelopen, allemaal als training voor “Nijmegen”.

Voor Sjan en mij zit de meeste trainingskilometers er dan op en is dit, door de vier dagen achtereen, een mooie test om te kijken hoe het is gesteld met je lijf en het wandelmateriaal. Soms moet er nog wat geregeld worden aan het een of ander.

Ondanks dat we de avondvierdaagse lopen om te oefenen, zijn we de laatste jaren ook veel meer aan het genieten van alles wat de gemeente Boxmeer te bieden heeft. Je komt in alle vier de windstreken en het wisselend parcours geeft je ieder jaar weer wat nieuws te zien. Je komt zo op plekken, waar je normaal niet zo snel komt.

Wij lopen wel “maar” de 15 kilometer. Door ons werk kunnen we vaak niet vroeg starten en dan is “de 15” een perfecte afstand om toch te kunnen lopen en niet al te laat binnen te zijn.

De organisatie is top, altijd even vriendelijk, geen wachttijden en als je wilt, na afloop een gezellige after-party met veelal livemuziek.

✓ Wandelen door een Unesco gebied
✓ Het oudste cultuurlandschap van Nederland
✓ Langs Maas, vennen en door bossen
✓ Ideale training voor de Nijmeegse vierdaagse

Schrijf je hier in